Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 15. 7. 2019 do 21. 7. 2019 (29. týden)

Pondělí 15. 7.

- Polévka brokolicová 01a 07 09
1 Špagety s vepřovým masem a rajčaty, strouhaný sýr 01a 07

Úterý 16. 7.

- Polévka kmínová s vejcem 01a 03 09
1 Vepřová plec po selsku, dušené zelí, bramborové knedlíky 01a 03 07 10

Středa 17. 7.

- Polévka bramborová 01a 03 07 09
1 Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, kompot 01a 07

Čtvrtek 18. 7.

- Polévka květáková 01a 07
1 Vepřové kostky na paprice, špecle 01a 07

Pátek 19. 7.

- Polévka francouzská 01a 07 09
1 Dušený špenát, vařené brambory, vařené vejce 01a 03 07

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Bc. Pavlína Trněná, vedoucí kuchařka: Lenka Grézlová

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši