Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 21. 9. 2020 do 27. 9. 2020 (39. týden)

Pondělí 21. 9.

- Polévka květáková 01a 07
1 Vepřový plátek na houbách, dušená rýže, ster. okurka 01a 07 12

Úterý 22. 9.

- Polévka hovězí s těstovinou 01a 07 09
1 Vepřové výpečky z plece, ster. zelí, bramborové špalíčky 01a 07 12
- Nektarinka

Středa 23. 9.

- Polévka selská 01a 03 07
1 Hovězí pečeně na slanině, houskové knedlíky 01a 03 07
- Kiwi

Čtvrtek 24. 9.

- Polévka kapustová 01a 07 09
1 Kuřecí plátek se sýrovou omáčkou, těstoviny "Penne" 01a 07
- Zákusek 01a 03 07

Pátek 25. 9.

- Krkonošská cibulačka s masem 01a 03
1 Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka 01a 03 07
- Pomeranč

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Bc. Pavlína Trněná, vedoucí kuchařka: Lenka Grézlová

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši