Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 17. 1. 2022 do 23. 1. 2022 (3. týden)

Pondělí 17. 1.

- Polévka kuřecí vývar s těstovinou 01a 03 07 09
1 Vepřové na slanině, rýže 01a 07 10
2 Zapečené brambory s bylinkami a sýrem (BM) 03 07
- Kompot 12

Úterý 18. 1.

- Květáková polévka 01a 07 09
1 Dušený špenát, vařené vejce, brambor (BM) 01a 03 07
2 Špagety se šunkou, vepřovým masem a rajčaty, sýr 01a 03 07 09 12
- Tyčinka (alergeny dle složení na obalu)

Středa 19. 1.

- Cizrnový krém s krutony 01a 07 09
1 Sekaný řízek s nivou, bramborová kaše 01a 03 07
2 Rybí filé - Liu, dušená rýže 01a 03 04 07
- Okurkový salát 12

Čtvrtek 20. 1.

- Polévka česneková s bramborem a zeleninou 01a 03 07 09
1 Hrachová kaše, uzené maso, chléb 01a 07
2 Hovězí na zelenině, šťouchané brambory 01a 07 09
- Sterilovaný okurek 12

Pátek 21. 1.

- Gulášová polévka 01a 03 07 09
1 Kuřecí čína, nudle 01a 03 07
2 Honzovy buchty s povidly (BM) 01a 03 07
- Ovoce

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Kateřina Červenková
Nově velkými písmeny jídla z tématického týdne: leden-vaříme zdravě, únor-zabíjačkové hody
Kontakt: jidelna@coptkm.cz

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši