Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 6. 7. 2020 do 12. 7. 2020 (28. týden)

Pondělí 6. 7.

- Státní svátek

Úterý 7. 7.

- Polévka bramborová 01a 03 07 09
1 Kynuté knedlíky s jahodovým přelivem 01a 07 12

Středa 8. 7.

- Polévka hráškový krém 01a 07 12
1 Kuře na paprice, špecle 01a 03 07
- Fruko

Čtvrtek 9. 7.

- Polévka fazolová 01a 07
1 Rybí cordon (brokolice, sýr), brambory s petrželkou, mrkvový salát 01a 03 07 12

Pátek 10. 7.

- Polévka jarní zeleninová s těstovinou 01a 07 09
1 Segedínský guláš, houskový knedlík 01a 03 07
- Cereální tyčinka 01d 07 08a 08b 08c 08d

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Bc. Pavlína Trněná, vedoucí kuchařka: Lenka Grézlová

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši