Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 23. 5. 2022 do 29. 5. 2022 (21. týden)

Pondělí 23. 5.

- Žampionová polévka 01a 07 09
1 Tortellini tricolore s bylinkovou omáčkou (BM) 01a 07 12
2 Přírodní vepřová pečeně, dušená rýže 01a 07

Úterý 24. 5.

- Polévka fazolová 01a 07
1 Kuřecí roláda, rýže 01a 03 12
2 Honzovy buchty (BM) 01a 03 07
- Ovoce

Středa 25. 5.

- Norská rybí polévka 01a 04 09
1 Hrachová kaše, uzené maso, chléb, sterilovaný okurek 01a 07 12
2 Rajská omáčka, masové kuličky, houskové knedlíky 01a 03 07 09 12

Čtvrtek 26. 5.

- Hovězí vývar s masem a nudlemi 01a 03 07 09
1 Vepřová panenka se slaninou,šťouchané brambory, rajčatový salát 01a 07 09 10
2 Smažený kuřecí řízek, bramborový salát 01a 03 07 12
- Moučník 01a 03 07

Pátek 27. 5.

- Frankfurtská polévka 01a 07
1 Krůtí soté, kuskus 01a 07 09
2 Obalované rybí filé, bramborová kaše 01a 03 04 07
- Okurkový salát 07 12

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Kateřina Červenková
Tématický týden květen-mezinárodní kuchyně
Kontakt: jidelna@coptkm.cz

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši