Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 6. 12. 2021 do 12. 12. 2021 (49. týden)

Pondělí 6. 12.

- Polévka krupicová 01a 03 07 09
1 Kuře na paprice, těstoviny 01a 03 07
2 Plněný bramborák sojovým masem a zeleninou (BM) 01a 03 06 07
- Ovoce

Úterý 7. 12.

- Mrkvový krém s krutony 01a 07 09
1 Filé na bylinkách, vařené brambory 04 07
2 Španělský ptáček, dušená rýže 01a 03 07 12
- Rajčatový salát 07 12

Středa 8. 12.

- Polévka cibulačka se sýrem 01a 03 07 09
1 Těst. salát s cizrnou a sýrem grand moravia(BM) 01a 03 07 12
2 Vepřové výpečky, dušený špenát, bram. nočky 01a 03 07 09 12
- Moučník 01a 03 07

Čtvrtek 9. 12.

- Polévka bramborová 01a 03 07 09
1 Bavorské vdolky ( tvaroh, povidla) (BM) 01a 03 07
2 Boloňské špagety se sýrem 01a 07
- Ovoce

Pátek 10. 12.

- Polévka drůbeží vývar se strouháním 01a 03 07 09
1 Konfitovaná kotletka se zeleninou a hříbky, šťouchané brambory 07 09 10
2 Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb (BM) 01a 03 07 12
- Sterilovaný okurek 12

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Kateřina Červenková
Nově značka (BM): zkratka pro bezmasé pokrmy
Kontakt: jidelna@coptkm.cz

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši