Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 20. 1. 2020 do 26. 1. 2020 (4. týden)

Pondělí 20. 1.

- Polévka hrachová 01a 07 09
1 Soukenický řízek, šťouchané brambory 01a 03 07
2 Nudlový nákyp s tvarohem 01a 03 07

Úterý 21. 1.

- Polévka boršč 01a 07 09
1 Vepřové maso na česneku, rýže, okurkový salát 01a 07 12
2 Tilápie na rozmarýnu, vařené brambory, okurkový salát 01a 07 12

Středa 22. 1.

- Polévka zeleninová 01a 07 09
1 Čočkový salát, dalamánek 01a 03 12
- Ovoce
2 Svíčková na smetaně, houskový knedlík 01a 03 07 09
- Ovoce

Čtvrtek 23. 1.

- Polévka krupicová s vejcem 01a 03 04 07
1 Jitrnicový a jelitový prejt, dušené zelí, vařené brambory 01a 07 12
2 Kuřecí roláda, rýže, kompot 01a 03 12

Pátek 24. 1.

- Polévka celerová 01a 03 07 09
1 Kovbojské fazole, chléb 01a 07 12
- Moučník 01a 03 07
2 Krůtí nudličky po milánsku, těstoviny 01a 07 12
- Moučník 01a 03 07

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Bc. Pavlína Trněná, vedoucí kuchařka: Lenka Grézlová

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši