Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 20. 5. 2019 do 26. 5. 2019 (21. týden)

Pondělí 20. 5.

- Polévka zeleninová 01a 07 09
1 Rozlítaný ptáček, dušená rýže 01a 03 07
2 Gnocchi, omáčka z nivy a brokolice 01a 03 07

Úterý 21. 5.

- Polévka boršč 01a 07 09
1 Žampionové bulgureto, ster. okurek 01a 07 12
- Cereální tyčinka 01d 07 08a 08b 08c 08d
2 Hrachová kaše, opečená klobása, chléb, ster. okurek 01a 07
- Cereální tyčinka 01d 07 08a 08b 08c 08d

Středa 22. 5.

- Polévka kuřecí vývar s těstovinou 01a 03 07 09
1 Moravský vrabec, dušený špenát, bramborový knedlík 01a 03 07
2 Smažené rybí prsty, bramborová kaše, mrkvový salát 01a 03 04 07

Čtvrtek 23. 5.

- Polévka mléčná 01a 07 09
1 Maminčino kuře, těstoviny s játry 01a 07
- Ovoce
2 Zeleninový špíz s tofu, šťouchané brambory 01a 07
- Ovoce

Pátek 24. 5.

- Polévka česneková s krutony 01a 03 07 09
1 Lívance s ovocným přelivem a zakysanou smetanou 01a 03 07
2 Maďarský guláš, těstoviny 01a 07

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Bc. Pavlína Trněná, vedoucí kuchařka: Lenka Grézlová

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši