Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 18. 1. 2021 do 24. 1. 2021 (3. týden)

Pondělí 18. 1.

- Polévka kuřecí s masem a nudlemi 01a 03 07 09
1 Čočka na kyselo, vařené vejce, chléb, ster. okurek 01a 03 07 12

Úterý 19. 1.

- Polévka krupicová s vejcem 01a 03 07 09
1 Pečené kuřecí stehno, dušená rýže, okurkový salát 01a 07 09 12

Středa 20. 1.

- Polévka česneková s bramborem 03 07 09
1 Sekaná pečeně, bramborová kaše, kompot 01a 03 07 09 12

Čtvrtek 21. 1.

- Polévka fazolová 01a 07 09
1 Hovězí guláš, houskový knedlík 01a 03 07 09
- Moučník 01a 03 07

Pátek 22. 1.

- Polévka pórková 01a 07 09
1 Francouzská vepřová kotleta, špecle 01a 07 09
- Ovoce

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Kateřina Červenková

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši