Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 11. 11. 2019 do 17. 11. 2019 (46. týden)

Pondělí 11. 11.

- Polévka dršťková 01a 07 09
1 Fazole na kyselo, opečená klobása, chléb, ster. okurek 01a 07 12
2 Donuty s čokoládovou polevou 01a 07

Úterý 12. 11.

- Polévka hovězí vývar s těstovinou 01a 07 09
1 Vepřová panenka v pepřové omáčce, šťouchané brambory 01a 07 12
2 Celerový salát, bageta 01a 03 07 09 12

Středa 13. 11.

- Polévka hrachová 01a 07 09
1 Slovenské halušky s bryndzou a slaninou 01a 03 07
- Ovoce
2 Kuřecí nudličky s ananasem, kuskus 01a 07 12
- Ovoce

Čtvrtek 14. 11.

- Polévka bramborová 01a 03 07 09
1 Rybí cordon (brokolice, sýr), bramborová kaše, kompot 01a 03 07
- Moučník 01a 03 07
2 Štěpánská hovězí pečeně, rýže, ster. okurek 01a 03 07 10
- Moučník 01a 03 07

Pátek 15. 11.

- Polévka brokolicový krém 01a 07
1 Segedínský guláš, houskový knedlík 01a 03 07
2 Boloňské špagety se sojovým masem a rajčaty 01a 06 07 12

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Bc. Pavlína Trněná, vedoucí kuchařka: Lenka Grézlová

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši