Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 20. 9. 2021 do 26. 9. 2021 (38. týden)

Pondělí 20. 9.

- Polévka zeleninová s luštěninou 01a 07
1 Pikantní krůtí nudličky, špecle 01a 03 07 09 12
2 Rybí filé - Liu, dušená rýže 01a 03 04 07
- Zeleninový salát 07

Úterý 21. 9.

- Krémová kuřecí polévka 01a 03 07 09 12
1 Marinovaný kuřecí steak, pečená zelenina s bramborem 01a 07 09
2 Zeleninový cous cous na kari (BM)
- Kompot 07 12

Středa 22. 9.

- Polévka frankfurtská 01a 07 09
1 Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem (BM) 01a 07
2 Kotleta s brusinkami a camembertem, šťouchané brambory
- Ovoce

Čtvrtek 23. 9.

- Polévka z pečené mrkve, krutony 01a 03 07 09 12
1 Sekaný řízek se sýrem, vařené brambory, steril. okurek 01a 03 07 12
2 Uzené maso, hrachová kaše, chléb, ster. okurek 01a 07
- Sýr a křup 01a 03 07

Pátek 24. 9.

- Francouzská polévka 01a 03 07 09
1 Caesar salát s filírovaným kuřecím masem, pečivo 01a 04 07 12
2 Svíčková na smetaně, houskové knedlíky 01a 03 07 09 10
- Moučník 01a 03 07

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí kuchyně: Kateřina Červenková, Nově značka (BM) zkratka pro bezmasé pokrmy
Kontakt: jidelna@coptkm.cz

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši