Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 26. 9. 2022 do 2. 10. 2022 (39. týden)

Pondělí 26. 9.

- Polévka pórková se smetanou 01a 07 09
1 Caprese salát( rajčata, mozzarella, bazalka), ovesný rohlík (BM) 01a 07
2 Vepřový plátek s pepřovou omáčkou, špecle 01a 07

Úterý 27. 9.

- Hrachová polévka s bylinkovými krutony 01a 07 09
1 Rybí filé Liu, rýže 01a 03 04 07
2 Burger s trhaným vepřovým masem, zeleninou a dresingem 01a 03 07 09 10

Středa 28. 9.

- Státní svátek
- Dnes nevaříme

Čtvrtek 29. 9.

- Zeleninová polévka 01a 09
1 Kuřecí Ondráš, zelný salát s mangem (Kuřecí prso v bramboráku) 01a 03 07
2 Žemlovka s jablky (BM) 01a 03 07

Pátek 30. 9.

- Kuřecí vývar s těstovinou 01a 03 07 09
1 Segedínský guláš speciál, houskové knedlíky 01a 03 07
2 Sýrová pizza na plech (BM) 01a 07 12

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí školní jídelny: Kateřina Červenková
Tématické týdny: září- bramborový, říjen- staročeská kuchyně
Kontakt: jidelna@coptkm.cz

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši