Pondělí 6. 10.
-
Polévka hráškový krém s krutony
01a
03
07
1
Vepřenky s cibulí a hořčicí( karbanátek z mletého masa) vařené brambory
03
07
10
12
2
Zeleninové lečo s vejci , chléb (BM)
01a
03
07
12
Úterý 7. 10.
-
Polévka charčo po gruzínsku (hovězí polévka se zeleninou)
01a
03
07
09
1
Kuřecí kousky na žampionech, těstoviny,ovoce
01a
03
07
2
Špecle se zelím a slaninou,ovoce
01a
03
12
Středa 8. 10.
-
Polévka slepičí vývar s masem a nudlemi
01a
03
07
09
1
Mexický hovězí guláš, dušená rýže s hráškem,sýr,ovocné pyré
01a
07
09
10
2
Kuskus se sójovým masem a zeleninou (BM),ovocné pyré
01a
07
09
Čtvrtek 9. 10.
-
Polévka dýňová s opečenou houskou
01a
07
09
1
Smažené rybí filé, bramborová kaše, zelný salát
01a
03
04
07
12
2
Jogurtové knedlíky ovocné,sypané opečenou strouhankou (BM)
01a
07
Pátek 10. 10.
-
Polévka krkonošská cibulačka s masem
01a
03
07
09
1
Vepřová kotleta po bakoňsku,rýže,kompot
01a
07
09
2
Florentinské špagety(slanina,špenát,sýr),kompot
01a
07
Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí školní jídelny: Zbružová Lucie
Kontakt: jidelna@coptkm.cz
Objednávky stravy
on-line na iKuch.cz
Chci se stravovat v jídelně
důležite informace pro nové strávníky
Pro veřejnost
kvalitní stravování a další služby
Seznam alergenů
01
Obiloviny obsahující lepek
01
a
pšenice
01
b
žito
01
c
ječmen
01
d
oves
01
e
špalda
01
f
kamut
01
g
kamut hybridní odrůdy
02
Korýši
03
Vejce
04
Ryby
05
Podzemnice olejná (arašídy)
06
Sójové boby (sója)
07
Mléko
08
Skořápkové plody
08
a
mandle
08
b
lískové ořechy
08
c
vlašské ořechy
08
d
kešu ořechy
08
e
pekanové ořechy
08
f
para ořechy
08
g
pistácie
08
h
makadamie
09
Celer
10
Hořčice
11
Sezamová semena (sezam)
12
Oxid siřičitý a siřičitany
13
Vlčí bob (lupina)
14
Měkkýši