Střední škola ‒ Centrum odborné přípravy technické Kroměříž

Školní jídelna

Jídelní lístek

od 5. 5. 2025 do 11. 5. 2025 (19. týden)

Pondělí 5. 5.

- Polévka vločková 01a 07 09
1 Moravský vrabec,kapusta,brambory 01a
2 Fazolový guláš s vepřovým masem a klobáskou, chléb 01a 06 07 12

Úterý 6. 5.

- Slepičí vývar s nudlemi 01a 03 07 09
1 Rajská omáčka, masové kuličky, kolínka 01a 03 07 09 12

Středa 7. 5.

- Fazolová polévka 01a 07
1 Marinovaná krkovice,americké brambory,dresink 01a 07 10
2 Vepřová srdíčka na smetaně,knedlík 01a 07

Čtvrtek 8. 5.

- dnes se nevaří

Pátek 9. 5.

- Polévka mrkvová 01a 07
1 Rybí filé na másle, šťouchané brambory ,zeleninová přízdoba 01a 04 07
2 Nudle sypané tvarohem 01a 07

Každodenní nápoj: Ovocný čaj, ovocná šťáva, mléčný nápoj, voda
Vedoucí školní jídelny: Trněná Pavlína, Ing.
Kontakt: jidelna@coptkm.cz

Změna jídelního lístku vyhrazena.

Seznam alergenů

01 Obiloviny obsahující lepek
01 a pšenice
01 b žito
01 c ječmen
01 d oves
01 e špalda
01 f kamut
01 g kamut hybridní odrůdy
02 Korýši
03 Vejce
04 Ryby
05 Podzemnice olejná (arašídy)
06 Sójové boby (sója)
07 Mléko
08 Skořápkové plody
08 a mandle
08 b lískové ořechy
08 c vlašské ořechy
08 d kešu ořechy
08 e pekanové ořechy
08 f para ořechy
08 g pistácie
08 h makadamie
09 Celer
10 Hořčice
11 Sezamová semena (sezam)
12 Oxid siřičitý a siřičitany
13 Vlčí bob (lupina)
14 Měkkýši